Flower power

Gelukkig is er niet alleen het grove werk van de bouw gaande maar is er nog steeds ruimte voor de natuur. De rand met bloemen die ik heb laten inzaaien wordt erg gewaardeerd door de insecten. Vervolgens waardeer ik weer erg de honing die mijn bijen van de nectar hebben gemaakt :-). En voor wie niet te inhalig is biedt de natuur meer dan genoeg. Ik hoef de bijen niet bij te voeren met suikerwater, er blijft genoeg honing over voor de overwintering. Ik vermoed namelijk dat de bijen zelf de honing ook lekkerder zullen vinden dan suikerwater.

Nu de zonnebloemen rijpen zie ook steeds meer vogels er op afkomen. Mocht iemand denken dat mussen aan het uitsterven zijn dan moet die persoon maar eens naar De Kleine Stroom komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *