De kas en kruidencirkel.

Gelukkig tussen het bouwen door nog wat ruimte gemaakt om de kas in te richten en een kruidencirkel op te metsel (met kalkzandsteen van de sloop en leem als specie). Nu is het een heerlijke plek om wat rust te vinden en uiteraard ook in culinaire zin te genieten van wat de natuur geeft. De kruidencirkel is al goed gevuld met Oostindische kers, rucola, peterselie, selderij, tijm, oregano (voor de tomatensalade en pizza), dille (lekker in de tzatziki), dragon (heerlijk in tomatensoep), wat vroege aardbeitjes en voor de thee munt en citroenmelisse. Daar omheen vele groenten en half verwilderde plekjes met pure flower power. Allemaal eetbaar, dus prachtig op de salade. En die papaver geeft straks natuurlijk lekker veel maanzaadjes voor op crackers of broodjes. Oh, dat houten dakje bij de kruidencirkel is om de zon uit het vijvertje te houden. We hebben besloten de dieren te respecteren en zijn (voornamelijk) vegetarisch geworden. De goudvisjes hoeven dus niet te koken ;-).

En achter de kas lopen wat ooien met hun jongen, gezellig en ook rustgevend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *