De Kleine Stroom op de Natuurmarkt in Helmond

Spannend! Voor de eerste keer met De Kleine Stroom naar buiten treden, naar publiek.
Gedaan: op de Natuurmarkt die de Imkervereniging op zondag 11 juni had georganiseerd in Helmond.2017-06-11 11.48.35

Spannend, want hoe leg ik uit wat ik doe, wat ik wil, op basis van alle ideeën die er in mijn hoofd zitten, maar zonder dat ik al concrete activiteiten heb. Hoe komt dat over op mensen? En zal er wel iemand interesse in hebben?

Het was wat zoeken in het begin,  naar hoe ik mensen aan kon spreken, naar hoe ik uit kon leggen hoe ik verbinding met de natuur – je natuur zie. Maar vervolgens ontstonden er heel leuke gesprekken met mensen, er was verbinding! Dat alleen al maakte de dag de moeite waard.

Nu ben ik weer hard aan het werk om de bouwwerkzaamheden af te ronden zodat ik hier mensen kan ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *