Verbinding

Ik voel me verbonden met mensen die stappen durven zetten om naar een mooiere wereld te komen. Die hun hart laten prevaleren boven economie, boven hang naar macht of geld. Die de verbinding zoeken met anderen, met de natuur, die voelen dat passie en compassie sleutels zijn tot het echte geluk.

Het maakt me gelukkig als ik denk aan de ongelofelijke lijst van initiatieven die ik op basis van deze criteria zou kunnen noemen. Nu zijn er slechts enkelen waar ik nauwer bij betrokken ben en waarvan ik de mensen ook ken. Ik som ze hier op en mocht ik je zijn vergeten, vergeef me dit dan en stuur me snel een mailtje

Omslag Werkplaats voor duurzame ontwikkeling
Transition Town Eindhoven Transition Towns zijn lokale gemeenschappen die zelf aan de slag gaan om hun manier van wonen, werken en leven minder olie-afhankelijk te maken.
Ecodorp Brabant Een enthousiaste groep mensen die er naar streeft om op een ecologische wijze samen te leven. Er is al veel kennis en ervaring opgedaan die via de site wordt gedeeld.
Autarkia Nellie en Dirk Megens zijn leuke mensen die in Schaik een inspirerende ecologische tuin hebben ingericht en goed Shiitakes kunnen telen
Permacultuur Permacultuur is een manier om op een natuurlijke manier voedsel te telen en je leven in te richten
Aardwerk De site van Leo Bakx, bioloog en leraar permacultuur. Tevens ICT-er en ontwikkelaar van dezeĀ  site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *